Prave ideje, kaj posebni osebi kupiti za božička?

Prave ideje, kaj posebni osebi kupiti za božička?

  • Post author:
  • Post category:Nasveti

Če ste še vedno v dilemi, kaj podariti za letošnje praznike, vam ekipa MySpirit prihiti na pomoč …

Sestavili smo seznam dišečih božičnih darilc, primernih za vsak žep – od najnižje vrednosti, do najlepših prazničnih paketov … Vsa darila v praznični ponudbi so ročno zavita in primerna za pod smrek’co.

>> Do 10 eur

Darilni bon 10€ in kolekcija 37x testerjev

Ko ne veste točno kaj podariti vašim najbljižjim,  je darilni bon s kompletom vseh testerjev idelano darilo.

Parfum MySpirti by Rebeka KLAISK roll-on 9 mL

NOVO! Podarite lahko naš najbolj prodajan parfum MySpirit by Rebeka klask v stekleni roll-on steklenički v žametnem mošnjičku. Celoten paketek dobite v darilno zavit.

>> Do 20 eur

Parfum s sporočilom – 15 mL

NOVO! Bi nekomu radi sporočili, da je najboljša oseba na svetu, najboljša mama, se jim zahvalili ali samo povedali, da jih imate radi? Potem to storite s personaliziranim parfumom MySpirit (parfum s sporočilom).

Parfum by Rebeka SUMMER – 15 mL

NOVO! Parfum MySpirit by Rebeka SUMMER, sedaj na voljo tudi v 15 mL variaciji. Na voljo samo v naši praznični ponudbi!

>> Do 30 eur

Darilni set – Moja princeska

NOVO! Razveselimo male princeska z darilnim setom našega prvega otroškega parfuma MINI Ma Ma. V prazničnem paketu dobite kar 7 izdelkov.

Darilni set – Parfumska verižica

HIT LETA 2017! Darilni set vsebuje parfumsko verižico in 30 mL pravega parfuma MySpirit. Je popolni modni dodatek in bo navdušil vsako damo. Podarite ji lep kos nakita s parfumom, ki jo bo vsak dan spominjal na vas.

>> Nad 30 eur

Darilni set by Rebeka PREMIUM

PREMIUM darilnemu setu kolekcije by Rebeka KLASIK, smo v praznični ponudbi dodali še CD “Best of me” z največjimi glasbenimi HITI naše Rebeke.

Darilni ste za VSO družino

Trojček parfumov za celo družino! By Rebeka KLASIK zanjo, The King / Queen zanj (ali zanjo) in otroški parfum MINI Ma Ma za najmlajše članice. Parfume prejmete že zavite v darilno embalažo in s tem pripravljene na obdarovanje.

Ekipa MySpirit vam želi čudovite praznike.