Kako nanesti parfum za na zmenek 1.del

Kako nanesti parfum za na zmenek 1.del

  • Post author:
  • Post category:Nasveti

imageObstaja veliko pravil, povezanih z zmenki, še posebej s prvim zmenkom. Kaj obleči, kako se vesti, kako se naličiti itd. Najboljša ideja je, da se ne obremenjujete preveč s tem, ampak sledite svojemu razumu in vse bo v redu. Toda karkoli že naredite, ne pozabite upoštevati glavnih smernic uporabljanja parfuma na prvem zmenku.

Konec koncev je na prvem zmenku najpomembnejše narediti dober vtis na drugo osebo. In to lahko naredite le z lastno osebnostjo in pristnostjo. Zato je bistvenega pomena uporabiti pravo dišavo. Vendar ni pomembna le dišava kot taka, pomembno je predvsem, kako jo izberete in nanesete. Tukaj je nekaj nasvetov:

1. Izberite lahko, a mikavno dišavo

Karkoli naredite, ne pretiravajte. Če ste pretiravali z nanosom parfuma, ima to lahko ravno nasproten učinek od želenega. Namesto da se vaš zmenek utaplja v pregosti meglici parfuma, raje izberite takšnega, ki bo spogledljiv in romantičen, vendar ne premočan.

2. Izberite parfum, ki najbolje dopolnjuje vašo osebnost

Zagotovo se toliko poznate, da veste, kaj imate radi in česa ne ter kakšen je vaš stil. Ne kupujte parfumov, ki ne predstavljajo vas, saj bo vtis, ki ga pustite na prvem zmenku, napačen.

3. Uporabite parfum, primeren lokaciji zmenka

Če veste, kam boste šli na prvi zmenek, to zelo pomaga. Greste v kino? Potem nikoli ne izberite močne dišave. Večerja v restavraciji? Ne nosite parfuma, ki je izključno cvetni.

4. Parfum nanesite pravilno

Veliko nas je nagnjenih k nanosu parfuma v prevelikih količinah, misleč, da bomo naredili dober vtis na zmenku. Kar je napačno. Osnovna pravila uporabe parfuma so povsem enaka ne glede na to, za kakšno priložnost gre. Nikoli se ne “kopajte” v parfumu od glave do pet. Nanesite ga raje manj, ampak to na tistih delih telesa, kjer šteje. Zapestje, vrat in dekolte so obvezni deli, poskusite pa lahko tudi na  komolcih, kolenih in hrbtu. (Več o nanosu parfuma si preberite na tej povezavi >>)

Zapomnite si naslednje: najboljša in najzapeljivejša dišava na celem svetu je tista, s katero se počutite odlično in sproščeno. Zato izberite parfum, ki deluje kot odsev vaše osebnosti, vse ostalo bo sledilo samo po sebi.

Nekaj predlogov pri izbiri parfuma: