Kako nanesti parfum za zmenek 2.del

Kako nanesti parfum za zmenek 2.del

  • Post author:
  • Post category:Nasveti

imagePriprava na zmenek je lahko pravo adrenalinsko doživetje. Vaša energija je na višku, ravno tako pa tudi optimizem in dobra volja. Ko ste že izbrali tisto pravo obleko in nakit, je čas, da se osredotočite na svoje telo. Poleg zunanjega videza bo vaš spremljevalec zagotovo najprej zaznal vonj vašega telesa. Zato bodite pripravljeni, in to popolnoma.

Pred zmenkom se stuširajte

Ne le zato, ker bi se morali, ker ste mogoče pravkar prišli s telovadbe, ampak zato, ker se boste po tuširanju počutili lahkotno in sveže. Uporabite bogat gel za tuširanje, vendar nevtralnega vonja, ki bo vašo kožo primerno navlažil. Tudi deodorant naj bo nevtralnega vonja.

Izberite parfum, ki najbolje dopolnjuje vašo osebnost

Povedano preprosteje: izberite parfum, s katerim se boste počutili odlično in sproščeno. Nič ni narobe, če na telo nanesete več različnih dišav. Glejte le, da bodo podobne in ne uporabite jih v prevelikih količinah. V tem primeru velja pravilo manj je več.

Čarobne točke nanosa parfuma

Vsi poznamo standardne točke nanosa, ki so notranja stran zapestja in vrat. A mi vam razkrivamo še nekaj skrivnostnih točk, ki bodo vsekakor poskrbele za boljši vtis.

Romantične točke:

  • Odišavite krtačo za lase s parfumom in se počešite. Nežna dišava na vaših laseh se bo sprostila ob vsakem premiku glave.
  • Nežno se nadišavite tudi za ušesom. V primeru nežnega poljuba ali objema bo ta točka vsekakor prišla do izraza.

Seksi točke:

  • Kadar želite, da je popoln prav vsak del vašega telesa, vam bo nanos parfuma na predele, kjer je koža najtanjša in tudi najtoplejša (za kolenom, notranja stran komolca, dekolte), zagotovil počasno sproščanje dišave ves čas trajanja zmenka.
  • Pika na i pa je vsekakor nanos parfuma po hrbtu, ki predstavlja navidezno pot od vratu navzdol. Več o zapeljevanju si preberite tukaj>>