Kako parfum kupiti kar na spletu?

Kako parfum kupiti kar na spletu?

  • Post author:
  • Post category:Nasveti

Ko se torej odločate za nakup parfuma preko spleta, je prava izbira spletna parfumerija, ne pa »trgovina s številnimi izdelki, med katerimi boste zagotovo našli tudi kaj zase«.

Vendar ni dobra kar vsaka parfumerija. Nasveti za izbiro:

1. Izberite slovensko parfumerijo

Tako boste lažje stopili v stik s prodajalcem. Prav tako boste veliko hitreje reševali probleme reklamacij ali napačno poslanih izdelkov.

mys_zaobljuba_avg_2015_1

2. Upoštevajte priporočila zadovoljnih uporabnikov

Pobrskajte po spletnih straneh parfumerij, kjer dostikrat najdete mnenja, izjave, priporočila in ocene. Nujno poglejte tudi njihovo Facebook stran. Hitro si boste ustvarili sliko o kakovosti parfumov in zadovoljstvu uporabnikov.

3. Vodilo naj vam bodo informacije o izdelku

Več informacij pomeni lažjo nakupno odločitev in večje zaupanje v blagovno znamko. Glejte, da vam spletna trgovina ponudi poleg osnovne delitve parfumov ‘moški parfumi‘ in ‘ženski parfumi‘ tudi delitev na sladke in sveže parfume ter na različne skupine dišav, kot so citrusne, sadne, cvetne, orientalske … V veliko korist pa so vam lahko tudi piramide dišav in opis parfuma.

kategorije

4. Za nasvet vprašajte strokovnjaka

Pravi strokovnjak vam bo znal svetovati pri vaših težavah s kožo ali pa vam bo predlagal izbiro parfuma glede na priložnost.

5. Dajte parfum na isti imenovalec

Pazite, ko primerjate cene oz. kupujete parfum, da so vsi izdelki eau de cologne, eau de toilette, eau de parfum ali parfum.

6. Izognite se visokim stroškom pošiljanja

Vedno imejte v mislih, da morate v večini primerov za nakup izdelka plačati še poštnino v višini od 3,00 € do 5,00 €, kar ni poceni.

7. Sumljivo nizka cena – prelepo, da bi bilo res

V kolikor najdete spletno parfumerijo s sumljivo nizkimi cenami originalnih parfumov, se takoj prepričajte, zakaj je temu tako. Na trgu je namreč veliko ponaredkov parfumov v identični embalaži z nizko kvaliteto parfuma.

8. Brezplačni testerji parfumov

Če ste že izbrali spletno parfumerijo in imate v njej namen kupiti parfum, vendar se ne morete odločiti, kateri je pravi, vprašajte za brezplačni vzorček parfuma. Kakovostne spletne parfumerije vam bodo brez zadržkov poslale brezplačni tester z vašo izbrano dišavo.

testerji

9. Želite kupiti poceni, a kvaliteten parfum

Točeni parfumi so ena izbira, vendar jih le redko kateri ponudniki prodajajo preko spleta. Odsvetujemo vam nakup cenenih ponaredkov, saj boste 100% razočarani. Druga izbira pa je nakup parfumov direktno pri proizvajalcu in ne dobavitelju, saj se boste tako izognili velikim maržam, ki jih zase vzamejo trgovci.