Kateri parfum nositi na najdaljšo noč v letu?

Kateri parfum nositi na najdaljšo noč v letu?

  • Post author:
  • Post category:Nasveti

Pripravili smo nasvete, kateri parfum uporabiti za najdaljšo noč v letu, glede na to, kje jo boste preživeli … Ne pozabite, da mora biti del novoletne toalete! 

Če boste doma pred TV 

Če boste najdaljšo noč preživele v varnem zavetju svojega doma in pred TV, boste zagotovo uživale v kakšnem dobrem filmu ali TV-oddaji. Ker pa nikoli ne veste, kaj vas časa v družbi družinskih članov in/ali partnerja, morate biti vse v enem: seksi, ženstvene, igrive, spogledljive in trendovske. Nasvet: nadišavite se s parfumom, ki je aromatičen in zapeljiv – diši po citrusih, ki pričarajo tako prijetno domače ozračje, jasmin, sivkin med, vanilija in mošus pa vas bodo naredili zapeljivo tudi takrat, ko boste doma v udobnem naslonjaču! Zaupajte Giorgio Armani ‐ Armani Code.

parFoto: praisewedding.com

On naj izbere nekaj za zadovoljnega moškega! Pred TV sprejemnikom bo pač moral biti malo bolj nasmejan, igriv in zato tudi privlačen. Navdal ga bo z energijo in spomnil na krasne trenutke! Za optimističen pogled v 2016 naj izbere Hugo Boss ‐ Boss Orange for Men.

Na večerji/zabavi s prijatelji 

Za noro zabavo in smeh v družbi, ko kot nalašč parfum za nepremagljive in močne ženske, ki zmorejo vse, kar si zastavijo – MySpirit by Rebeka. Zagotovo tudi odličen parfum za vstop v novo leto, ki je polno novih želja in ciljev! Nasvet: želite dišati dolgo v noč in se izogniti temu, da bi parfum izpuhtel že nekaj ur po nanosu, vi pa boste na zabavi vse do jutra? Potem parfum MySpirit by Rebeka kombinirajte s parfumskim mlekom za telo, ki vsebuje enake dišavne sestavine in bo podaljšal trajanje parfuma.

Sasa

On naj izbere nekaj, zaradi česar bo prav tako privlačen kot magnet in mu bo vlilo samozavest ter moč. Kaj boljšega, kot da s tem parfumom dočaka nove začetke! Z njim se bo počutil kot filmska zvezda, bog, modni guru ali oboževani zapeljivec. Za novo leto si naj privošči tudi to! S Paco Rabanne – 1 Million.

Na prostem

Tudi silvestrska noč, preživeta nekje na prostem, je lahko nadvse zanimiva in hkrati romantična. Najbolj boste namreč videli kakšen ognjemet, ali se preprosto zazrli v zvezde! Ker pa bo noč verjetno precej mrzla, bo zapihljal kakšen veter, ali se boste tiščali nekje v gneči, je najbolj pomembno to, da se vas bo vonjalo tudi, če boste med več kot tisočglavo množico! Nasvet: Potrebujete opojen, močan parfum. To boste dosegli s cvetno-lesno dišavo, ki je sladka, sočna in ostra, ter zmore odtaliti celo hladno moško srce! Izberite Chanel ‐ Coco Noir.

newyears05-sparklersFoto: Nancy Ebert / Jennie Andrews Photography

On naj izbere parfum, s katerim bo v množici in na prostem eden in edini! Pikantna in omamna dišava se lahko pohvali z izjemno obstojnostjo in je vedno v koraku s časom – Dolce&Gabbana ‐ The One for Men.

Na dopustu v toplih krajih 

Blagor tistim, ki bodo v novo leto skočili nekje na toplem, na plaži, ob morju, v kakšni prestolnici … kakorkoli – v zraku bo toplina in srce se bo grelo že zaradi ugodnih temperatur, zato ne potrebujete močnega parfuma, ki bo ogrel hladno noč, ampak nekaj, kar spominja na topli čas leta – nekaj pomladnega ali poletnega. Nekaj svežega in čutnega! Nasvet: ker boste na toplem, potrebujete tudi dovolj sveže energije. Z Giorgio Armani ‐ Acqua di Gioia boste nase nanesli nekaj svežega, naravnega in popolnega za vse ljubitelje narave! Začutili boste, da je vse prav in v ravnovesju.

plažaFoto: mashable.com

On naj izbere parfum, ki ga bo nanesel na vroče točke, se prepustil sanjarjenju in užival v vajini avanturi – Calvin Klein ‐ Escape.

Na plesu

Če boste najdaljšo noč v letu preplesali in tako vstopili v novo leto, boste verjetno potrebovali parfum, ki bo okrasil najlepšo novoletno obleko. Zakaj si ne bi nadeli navideznih diamantov, ki bodo povzročili največji možni učinek? Nasvet: svetujemo vam, da izberite nekaj za ženske z izbranim okusom. Ta mogočna dišava vas bo hipoma osvojila in povzročila, da boste zasijali kot diamant. Z Emporio Armani – Diamonds for Women boste morali pravzaprav paziti, da parfum ne bo zasenčil obleke! 😉

plesFoto: stylemepretty.com

On naj izbere Emporio Armani – Diamonds for Men – preprosto, a ambiciozno, neposredno dišavo, ki očara povsod – tudi ob posebnih priložnostih!

Želimo vam le še, da boste zadišali … omamno, zapeljivo in nepozabno!