Praznične ideje za nošenje parfuma

Praznične ideje za nošenje parfuma

  • Post author:
  • Post category:Nasveti

Praznične ideje za nošenje parfumaPraznične Ideje Naslovna

Med nami je najlepši čas, ki je nadvse primeren tudi za dišavna doživetja in je čas, ko se parfumi na veliko podarjajo tudi kot božično ali novoletno darilo. O tem, kakšni so zimski trendi za ženske, in kakšni za moške, smo že pisali, želimo pa vam podati še nekaj idej, kako v tem prazničnem času nositi parfum …

Parfum nosite kot svoja oblačila

Na polici imejte nekaj klasičnih sezonskih parfumov, ki so kot nekaj kosov brezčasnih oblačil in jih lahko nosite iz sezone v sezono. Vedno imejte tudi tistega posebnega, ki ga v prazničnem času kot kakšen božični okrasek, vzamete s police in uživate v njegovem posebnem vonju, ki vas spominja na praznike minulih let, s seboj pa zagotovo prinaša tiste posebne spomine. Če boste za parfum pravilno skrbeli in ga hranili stran od vročine, v temni steklenički, ali na temnem, ne bo dvoma, zakaj ne bi imeli tudi tistega posebnega, ki bo z vami preživel nekaj praznikov … vse do zadnje kapljice.

Izberite močnejšePraznični-parfumi

Tako kot v hladnejšem času večkrat potrebujemo topel objem in tisti občutek topline, ki nam greje srce, potrebujemo tudi kakšne močnejše vonje, saj se naša koža ne ogreva toliko kot poleti, zato vonj tudi ne izhlapeva enako močno. Čas je, da si omislite pravi parfum in ne parfumskih ali toaletnih vodic z nizkimi vsebnostmi dišavnih sestavin! To bo dišavi omogočalo, da se bo prebila skozi plasti oblačil in vas pri srcu še vedno dodobra ogrela.

Mesto je pomembno!

V času številnih zabav in prazničnih oblek, plesa in druženj, je še kako pomembno, kam boste parfum dejansko nanesli. Ugotovili smo že, da ne velja mit, ki pravi, naj ga ne nanašamo na lase ali oblačila, zato parfuma ne nanašajte samo na vroče točke utripa. Če boste nosili dolge rokave in kakšen puli, bo ob nanosu parfuma na točke utripa, seveda vse manj intenzivno, zato parfum vedno nanesite malo po obleki, malo po koži in malo po kakšnem vrhnjem sloju oblačila – ko ga boste nekje na toplem slekli, bo parfum prav tako razkrival svojo zapeljivo plat.

Prazniu010Dni2Obdajte se s prazničnimi

Čeprav se okus razlikuje od posameznika do posameznika, ostajajo praznične dišave nekako skupne vsem in so tiste, ki nam v misli prikličejo tiste sladke spomine in pričarajo občutek topline: z orientalskimi, začimbnimi in lesnimi notami. Dišave z omenjenimi notami so bogate in čutne, kar potrebujemo v hladnem, pustem vremenu in v objemu najlepšega časa v letu.

3 praznične ZANJO in ZANJ:

Zanjo: PIVOINE, PROVOCATION, GOLDEN DIAMOND
Zanj: MISTER ORANGE, GOLDEN BAR, LAST SMOCKING