Razkrivamo vam čudežni napoj za zapeljivost – 1. del

Razkrivamo vam čudežni napoj za zapeljivost – 1. del

imageSte že kdaj razmišljali, zakaj se počutite zapeljivejše, kadar ste nadišavljeni? To ni slučaj. In to je zgodba o tem slučaju, oziroma o tem, kako uporabiti vonj v svoj prid.

Zapeljivost je veščina

Zapeljivost ni nekaj, s čimer se rodite, ampak je veščina, ki jo osvojite skozi čas. Naučite se izkoristiti parfum kot veščino zapeljevanja in ga uporabiti v vašo korist. Za trenutek se umirite, zaprite oči in si poskušajte predstavljati tisti poseben občutek v nosu, ko zavonjate prelepo parfumsko dišavo. Vaš partner se dišave res ne bo mogel dotakniti, si bo pa definitivno želel vas, še toliko bolj, če ga boste znali pravilno očarati.

Vibracije ob dotiku parfuma

Skoraj vsakdo si lahko z lahkoto najde partnerja za seks. Ampak pomembno je, da zapeljevanja ne enačite s seksom. Zapeljevanje je oblika intimnosti, ki krepi povezavo z vašim partnerjem. Dejstvo je, da je lahko zapeljevanje mnogo močnejše orodje od seksa, če ga izpeljete pravilno. V Kamasutri se lahko naučite veliko veščin zapeljevanja vašega partnerja, pri čemer ravno odišavljanje vašega telesa igra zelo veliko vlogo. Prav začutite lahko, kako se vibracije telesa spremenijo z nanosom parfuma nanj.

Parfum dopolnjuje telo

Če boste obvladali veščino uporabe parfumov za zapeljevanje, bo vaš partner opazil, kako dišava dopolnjuje vaše telo. Naj vaš vrat diši kot jasmin in vaše roke kot citrus. Hrbet naj bo odišavljen s sandalovino, ki bo predstavljala navidezno pot za nekoga, ki ji bo sledil. Pomislite, kako to spremeni doživljanje vonja na ženskem telesu in izkušnjo še okrepi. Obstajajo pa seveda tudi recepti za moške, a več o tem drugič.

Zadovoljite vaše čute

Parfumi plešejo z nosom. Zapeljevati pomeni igrati vlogo neizmerne zapeljivke brez prehitre vdaje. Ob tem pomislite na intimnost, ki jo prinaša tango plesalcema – zapeljivo, seksi, intimno. Parfumi so popolna obleka za pot do partnerjevega srca. Verjemite, naredili bodo razliko. V naslednjem članku več o tem, kako ženska s pravilno izbiro parfumov postane edinstvena, in kako se pripraviti na vroč zmenek ali romantičen večer v dvoje z vašo ljubljeno osebo. Sledi tudi nasvet, kaj natanko narediti, da bo večer ali zmenek popoln.

2. del članka najdeš TUKAJ.

Dodaj odgovor