Želite imeti parfum vedno pri sebi? Uporabite refilkota!

Želite imeti parfum vedno pri sebi? Uporabite refilkota!

  • Post author:
  • Post category:Trendi

Bi radi s seboj na pot odnesli nekaj kapljic svojega najljubšega parfuma? Mogoče želite elegantno embalažo, ki ne bo izdajala vaše skrivnostne izbire prepoznavnega vonja, ki je že postal kar vaš podpis? Morda bi bili radi v stilu s torbico in ostalimi pripomočki v njej, parfum s seboj nesli v najmanjši torbici, žepu, … To seveda onemogočajo velike nepraktične stekleničke parfumov, ki so po vrhu še težke, da bi jih nosili naokoli, parfum iz njih pa se lahko tako hitro in nezaželeno tudi polije!

Za to je idealen REFILKO – parfum “to go” v prelepi in priročni embalaži, v katero poprišite ali pretočite nekaj parfuma in že greste na pot. Na poti si tako lahko privoščite nekaj tistih osvežilnih kapljic za več moči, poguma, zapeljivosti, …

Ste vedeli, da so atomizerje oz. refilkote poznali že včasih? No, danes v poplavi vsega želimo takšne, ki so predvsem primerni za na pot.

atomizer
Viktorijanski refilko iz leta 1890 (foto: auntjudysattic.com)

Pripravljen le v nekaj sekundah

Refilko je pripravljen v nekaj sekundah. Uporabite lahko vsako stekleničko parfuma, ki ima odstranljiv pokrov parfuma ali razpršilnik. Z razpršilnikom nato v refilkota popršite nekaj špricev, ali parfum pretočite v refilkota in ta je že pripravljen za na pot. Omogoča vam, da boste svoj parfum vzeli s seboj kamorkoli se boste odpravili.

VIDEO, kako uporabljati REFILKOTA, si oglejte na tej povezavi >>>

IMG_20170505_141906 copy

Brez prelivanja in polivanja!

Refilko pri polnjenju ne zahteva kakšnega lijaka, preko katerega bi vanj pretakali parfum, tako, da se s tem izognete temu, da bi se parfum med polnjenjem polil. Prav tako ga ni potrebno nič razstavljati, kar onemogoča, da bi izgubili kakšne delce, zaradi katerih nato ne bi deloval. Nič izgubljenih delcev ali nevarnosti, da bi polili vsako posamezno kapljico dragocenega parfuma!

Za vse stile in priložnosti!

Reflikoti so na voljo v različnih barvah, ki pristajajo vsem stilom, so idealen pripomoček pri potovanjih (brez strahu ga v ročni prtljagi lahko nesete tudi na letalo) ali za večerno zabavo, ko za parfum ne potrebujete veliko prostora in ga s seboj vzamete le toliko, kolikor ga potrebujete. Lahko izberete tudi takšnega, ki je okrašen z okrasnimi kamenčki, ki bodo pristajali kakšni večerni toaleti, ali tistim, ki stavijo na zunanji videz! Če želite s seboj imeti več parfumov, vam veliko prostora ne bo zavzelo niti več refilkov.

IMG_20170505_142050 copy

Preprosto čiščenje …

Ko ga želite očistiti, ga napolnite z nekaj alkohola in alkohol nato razpršite iz refilkota. Nato pršilnik pred uporabo sperite z vročo vodo.

Na poti lahko odslej dišite dobro in na poceni (še posebno s parfumi MySpirit), ter stilski način!