Učinkoviti preprosti triki, da bo vaš parfum trajal vso noč

Učinkoviti preprosti triki, da bo vaš parfum trajal vso noč

  • Post author:
  • Post category:Nasveti

Sezona zabav je med nami, kar pomeni, da nam bodo v prazničnem času zagotovo bolj zanimivi parfumi in vse dišave okoli nas. Parfumi bodo zanimivi tudi, ko se bomo odpravljali na zabave in zaključke. In kako dišati vso noč?

Naučite se vzljubiti nošenje parfuma v plasteh

Plastenje pomeni tudi uporabo proizvodov, ki se ujemajo oziroma dopolnjujejo vaš parfum. Preden se odpravite na zabavo, priporočamo uporabo gela za tuširanje in mleka za telo (lahko tudi meglice za lase ali telo), ki se ujemata z vašim parfumom. To pomeni, da boste svoj priljubljen parfum odslej nosili v plasteh in od nog do glave, ter na takšen način tudi dlje dišali. Seveda se trik skriva v tem, da uporabljajte tudi prave parfume, z visokimi koncentracijami dišavnih sestavin in trodimenzionalnostjo izhlapevanja dišavnih not, kar pomeni, da parfum sestavljajo tri note in se vsaka razkrije v določenem časovnem obdobju po nanosu dišave.

22448226_1592643577424339_9180411151697023721_n

Naša izbira: med tuširanjem uporabite parfumski gel za tuširanje MySpirit by Rebeka KLASIK, po tuširanju nanesite mleko za telo MySpirit by Rebeka KLASIK, nato pa uporabite sladek parfum MySpirit by Rebeka KLASIK z vanilijo, ki so jo včasih poznali kot afrodiziak, opojnim jasminom, za katerega je značilno, da najbolj zadiši ravno ponoči in sladko pomarančo, ki vliva veselje do življenja.

Na pot vzemite mini parfum

To je trik, brez katerega ne boste več želeli na zabavo. V torbico pospravite malo različico svojega parfuma in tako boste pri roki vedno imeli malce dodatnih kapljic za zabavo od začetka do konca. Dobra ideja je 30ml steklenička ali pa refilko, ki ga napolnete s svojim parfumom in ta ideja vam bo všeč tudi za kakšen vikend pobeg ali vsakodnevni odhod v službo.

18921767_1461101540578544_5107485683954659205_n

Naša izbira: Izbrali smo parfum v 15ml aluminki, zaradi katere se vaš parfum ne bo pokvaril, peresno lahka embalaža ne bo otežila vaše torbice, se ne bo zdrobila,… ali pa izberite refilkota, ki ga vedno znova napolnite s svojim parfumom, je lahko tudi vaš modni dodatek in gre v najmanjšo torbico. Ko želite uporabiti drug parfum, ga sperete in napolnite z novo dišavo.

Popršite tam, kjer šteje

Vaša zapestja in vrat niso edini prostor, kamor lahko popršite svoj parfum. Pomislite na točke pregibov, utripa, kjer je večja prekrvavitev in tako tudi temperatura telesa, kar omogoča boljše izhlapevanje dišav: notranja stran komolcev, za koleni in celo po trebuhu.

Naša izbira: Odločili smo se kar za nošenje parfumskega nakita, iz katerega bo dišalo še dolgo v noč. V parfumski verižici, uhanih ali zapestnici lahko nosite svoj priljubljen parfum/eterično olje brez nanašanja parfuma na kožo, kar je primerno tudi za tiste s problematično kožo, poleg tega pa bo nakit na prazničnih zabavah tudi vaš izviren modni dodatek.

Nakit