Ekipa MySpirit

Sara, vodja projekta

100% pozitivna šefica z dragoceno vsebino

Po izobrazbi gradbenica z diplomo, ki je ljubezen našla v malih, kompleksnih utrdbah – stekleničkah s pomembno vsebino. Te sestavlja, prilagaja, zlaga v projekte in dobro ji uspeva.

Čeprav bi se velikokrat rada potepala po romantičnem Parizu, ki ji daje navdih, pa naša šefica svoje sanje, v plane spreminja tako, da besedico ‘Ne zmorem’, z zagnanostjo in optimizmom kar hitro spremeni v ‘Zmorem’. In uspeva ji 100/uro: skrbi za to, da se MySpirit premika naprej, da parfumi ne ostanejo ‘za luno’, da boš ti vedno lahko dišal/-a drugače, na veliko razmišlja in tipka o ‘dišavnih tematikah’, s teboj prijazno poklepeta in odgovori na vprašanja, se druži in čveka na socialnih omrežjih…

Zdi se, da njen uspeh diši po sivki in imorteli, ki jo vonja na kakšnem jadranskem otoku. Kako da ne bi, ko pa dan pričenja s smoothijem za zdravje in s parfumom za energijo.

Zala, oblikovalka

Zagnana ustvarjalka dih jemajočih podob

Oblikovalka, ki skrbi za to, da tekst in slika ujameta tvoj pogled in da je vse zapakirano v mamljive podobe.

»Počni kar ljubiš in ljubi kar počneš,« pravi mlada mami, ki trenira kickbox, v službi pa je kreativka, ki odvečno energijo raje usmerja v unikaten izgled naše spletne trgovine. Zaradi nje ti parfumi skorajda zadišijo skozi ekran, Facebook objave ti zagotovo obarvajo dan, na letakih, v katalogih in pri različnih akcijah, pa je vedno dogajanja polno in vse šviga sem ter tja.

Ker svoje delo ljubi, lepša ta svet in svet naših parfumov. Trudi se biti vedno boljša. Zdi se, da je v njej zapakirano najboljše – kot v najboljši steklenički parfuma.

Sebe opiše kot nežno, veselo in skromno, srečo pa išče v majhnih trenutkih in uživa v vsem lepem. To potrjuje podatek, da je njen najljubši vonj, vonj poletnega jutra. Zato dan prične, ko odpre okno, najraje pa to počne nekje ob morju. No, v tem jutru  pa se skriva še marsikateri drug vonj, kajne Zala? In zagotovo si lahko brez težav morje pričara kar vsak dan! 🙂

Miha, kemik

Znanstvenik s formulo in vonjem za uspeh

Naš kemik, strokovnjak, kakršnega lahko le iščemo, analitik, večni šarmer, razmišljajoč, pošten. Tisti, ki mora poskrbeti, da smo vzorni na področju kemijske in kozmetične zakonodaje, proizvodnje in učnih vsebin.

Tisti, ki verjame, da je uspeh sestavljen iz  desetine nadarjenosti in devetih desetin trdega dela. Parfumer, ki skrbi za sestavo parfumov. Odgovoren za obstojnost dišav, pravilno proizvodnjo in ustrezno skladiščenje. Nič čudnega, da je njegov najljubši vonj, vonj po uspehu – sladek in dolgotrajen.

Za nabiranje novih idej se umakne v svoj najljubši kotiček na svetu – na hrvaški otok Ilovik. Dan, poleg zajtrka, pričenja z organiziranjem dneva. Popolnoma predan razvoju parfumske dejavnosti.

Blaž, analitik

Anti-stresni SOS gumbek in popolna desna roka.

Ko zjutraj prispe v službo hiti spremljat analize, ter nam kaj hitro sporoči, kako smo se mi in vi ujeli prejšnje dni. Najbolje mu gredo številke in grafi, prav tako pa se še zagreto trudi biti popolna desna roka ženskega dela ekipe.

Moramo priznati, da se v svetu parfumov in velikokrat precej (ops!) ženskih zadevah, znajde odlično! Je naš anti-stresni gumbek, saj umirja napete situacije in nam včasih na pomoč priskoči s tistimi SOS besedicami »kar bo, pa bo«, pa čeprav se čuti, da je MySpirit-u pripaden do konca svojih dni :).

Skrbno zapakira paketke, da te čim prej pošlje na pot, išče nove ideje, je vedno na razpolago za tvoja vprašanja, marljiv pri urejanju spletne trgovine, bloga, družabnih omrežij in vsega kar spada zraven.

Naš ‘MySpirit SOS gumbek’, da nam zadeve nikoli ne spolzijo iz rok. Radi ga imamo!