Ekipa MySpirit

Sara, vodja projekta

100% pozitivna šefica z dragoceno vsebino

Po izobrazbi gradbenica z diplomo, ki je ljubezen našla v malih, kompleksnih utrdbah – stekleničkah s pomembno vsebino. Te sestavlja, prilagaja, zlaga v projekte in dobro ji uspeva.

Čeprav bi se velikokrat rada potepala po romantičnem Parizu, ki ji daje navdih, pa naša šefica svoje sanje, v plane spreminja tako, da besedico ‘Ne zmorem’, z zagnanostjo in optimizmom kar hitro spremeni v ‘Zmorem’. In uspeva ji 100/uro: skrbi za to, da se MySpirit premika naprej, da parfumi ne ostanejo ‘za luno’, da boš ti vedno lahko dišal/-a drugače, na veliko razmišlja in tipka o ‘dišavnih tematikah’, s teboj prijazno poklepeta in odgovori na vprašanja, se druži in čveka na socialnih omrežjih…

Zdi se, da njen uspeh diši po sivki in imorteli, ki jo vonja na kakšnem jadranskem otoku. Kako da ne bi, ko pa dan pričenja s smoothijem za zdravje in s parfumom za energijo.

Nataša, planerka

Skrbna načrtovalka, ki obvlada računice in čara popuste

Planerka, lahko ji rečemo tudi naša kontrolerka, ki skrbi, da vse poteka kot je potrebno, je izvedeno v roku in se na kaj ne pozabi. Naša Nataša planira aktivnosti, skrbi za načrtovanje kampanj in se trudi najti 1001 razlog, poseben dan, dogodek, obletnico, da lahko za vas pričara različne akcije in popuste. 

Kot knjigovodja skrbno načrtuje ves potrebni budget in uspešno krmari v svetu parfumov, dišav in zakonodajnih predpisov, ki včasih ne dovoljujejo vsega kar si zaželi njena ekipa. Velikokrat je tudi kar idejni vodja, ki v ekipo prinaša odprtost za novosti, pozitivo, dobro mero zagona, ki nas poganja naprej. 

Ni čudno, da je pri MySpirit dobila svoj unikaten parfum, s katerim pravi, da ni noben izziv pretežak, njen vsakdan pa tako pravo dišeče razvajanje. 

Anja, tekstopiska

Kreativka, zatopljena v svet neskončnih idej

Mnogi bi njeno delo opisali kot sanjsko, saj odkriva svet neskončne kreativnosti, v njem išče nove in nove ideje in se ti trudi dopovedat, da parfum ni samo parfum, ampak cela znanost o zaznavanju, nebesedni komunikaciji, užitku, močnih sledeh in neskončnih spominih.

Zate piše nasvete, zanimivosti, priskoči tudi na pomoč poslom marketinga. Nikoli ji ne zmanjka idej, ker verjame, da zmore in ji nato to tudi uspe. Če ji ne uspe, poskusi še enkrat, ali pa nanese drug parfum. Je tisti košček našega mozaika, s katerim se na koncu vse skupaj zlepi v popolno celoto – v MySpirit harmonijo. Tako, kot besede in kot najlepše zapakiran parfum! Njen najljubši vonj je zjutraj vonj po kavi, drugače pa tudi po čokoladi in citrusih. 

Besede obrača in prevrača, dokler jih popolno ne zapakira in pošlje v lepši svet, pa čeprav vedno po tihem sanjari o belem pesku, viseči mreži, palmah in mamljivem vonju po sončni kremi. Oh, ženske!

Miha, kemik

Znanstvenik s formulo in vonjem za uspeh

Naš kemik, strokovnjak, kakršnega lahko le iščemo, analitik, večni šarmer, razmišljajoč, pošten. Tisti, ki mora poskrbeti, da smo vzorni na področju kemijske in kozmetične zakonodaje, proizvodnje in učnih vsebin.

Tisti, ki verjame, da je uspeh sestavljen iz  desetine nadarjenosti in devetih desetin trdega dela. Parfumer, ki skrbi za sestavo parfumov. Odgovoren za obstojnost dišav, pravilno proizvodnjo in ustrezno skladiščenje. Nič čudnega, da je njegov najljubši vonj, vonj po uspehu – sladek in dolgotrajen.

Za nabiranje novih idej se umakne v svoj najljubši kotiček na svetu – na hrvaški otok Ilovik. Dan, poleg zajtrka, pričenja z organiziranjem dneva. Popolnoma predan razvoju parfumske dejavnosti.

Zala, oblikovalka

Zagnana ustvarjalka dih jemajočih podob

Oblikovalka, ki skrbi za to, da tekst in slika ujameta tvoj pogled in da je vse zapakirano v mamljive podobe.

»Počni kar ljubiš in ljubi kar počneš,« pravi mlada mami, ki trenira kickbox, v službi pa je kreativka, ki odvečno energijo raje usmerja v unikaten izgled naše spletne trgovine. Zaradi nje ti parfumi skorajda zadišijo skozi ekran, Facebook objave ti zagotovo obarvajo dan, na letakih, v katalogih in pri različnih akcijah, pa je vedno dogajanja polno in vse šviga sem ter tja.

Ker svoje delo ljubi, lepša ta svet in svet naših parfumov. Trudi se biti vedno boljša. Zdi se, da je v njej zapakirano najboljše – kot v najboljši steklenički parfuma.

Sebe opiše kot nežno, veselo in skromno, srečo pa išče v majhnih trenutkih in uživa v vsem lepem. To potrjuje podatek, da je njen najljubši vonj, vonj poletnega jutra. Zato dan prične, ko odpre okno, najraje pa to počne nekje ob morju. No, v tem jutru  pa se skriva še marsikateri drug vonj, kajne Zala? In zagotovo si lahko brez težav morje pričara kar vsak dan! 🙂

Blaž, analitik

Anti-stresni SOS gumbek in popolna desna roka.

Ko zjutraj prispe v službo hiti spremljat analize, ter nam kaj hitro sporoči, kako smo se mi in vi ujeli prejšnje dni. Najbolje mu gredo številke in grafi, prav tako pa se še zagreto trudi biti popolna desna roka ženskega dela ekipe.

Moramo priznati, da se v svetu parfumov in velikokrat precej (ops!) ženskih zadevah, znajde odlično! Je naš anti-stresni gumbek, saj umirja napete situacije in nam včasih na pomoč priskoči s tistimi SOS besedicami »kar bo, pa bo«, pa čeprav se čuti, da je MySpirit-u pripaden do konca svojih dni :).

Skrbno zapakira paketke, da te čim prej pošlje na pot, išče nove ideje, je vedno na razpolago za tvoja vprašanja, marljiv pri urejanju spletne trgovine, bloga, družabnih omrežij in vsega kar spada zraven.

Naš ‘MySpirit SOS gumbek’, da nam zadeve nikoli ne spolzijo iz rok. Radi ga imamo!