Mnenja strank

Teja Z.

Naročila sem personalizirano darilo, ki je več kot lepo in dišeče! Vonj parfuma je dolgo obstojen in zelo kvaliteten! Osebje zelo ustrežljivo in prijazno! Odlična varianta je tudi naročilo testerjev za preizkus vonjev. Super ste!

 

Urša M.

Za mojo hčero sem naročila mini mama ker je že velika punca in želi dišati kot mami. Obe sva navdušeni nad vonjem in pakiranjem.

 

Vesna D.

S ponudbo kvalitetnih slovenskih parfumov sem zelo zadovoljna. Naročilo je lahko oddati in tudi dostava je zelo hitra. Parfumi zelo lepo dišijo. Hvala za pestro ponudbo in ažurno obveščanje. Želim vam vse dobro tudi naprej…

 

Helena M.

Zelo sem zadovoljna s parfumi Myspirit. Všeč mi je spletna stran, enostavno naročilo in kvaliteta parfumov. So zelo profesionalni, prijazni in všeč so mi njihovi skoraj vsakotedenski in priložnostni popusti. Bravo, ekipa Myspirit!

 

Tinka H.

Pred kratkim sem pri vas kupila parfumček – odlično diši, zapakiran je bil v lični in priročni embalaži, z veseljem ga vzamem s sabo v torbici… res je priročen. Skratka… sem navdušena. Zagotovo bom naročala v prihodnje še pri vas… morda poizkusim se kaksen drug vonj ali pa ostanem pri svojem najljubšem… Hypnotic Poison 😀 ker se ga enostavno ne naveličam 😀

 

Janja L.

Verižica se mi zdi odlična ideja za uporabo parfuma. Moja je bila sicer namenjena kot darilo in je prejemnica darila izredno zadovoljna, zato sem se odločila, da z vašo verižico obdarim še koga. Upam, da bom tudi sebi lahko privoščila takšno darilo v bližnji prihodnosti. Hvala vam.

 

Cvetka P.

Vaš parfumček je res super. Sem ga kupila z verižico in je to enkratna stvar in lepa. Čestitke vam za vaš uspeh.

 

Anita Š.

Vsebina je tisto kar šteje. To pove vse. To je zadovoljstvo. To je to.

 

Vanja P.

Z darilom, ki sem si ga podarila ob svojem rojstnem dnevu, parfumsko verižico, sem zelo zadovoljna. Je lepa, dišeča in čudovit dodatek.

 

Tea Š.

Delam v hotelu in me je gostja vprašala kateri parfum imam da je tako obstojen, ker je po 8h urah še vedno isto dišal kot ko sem ga nanesla. Tako da parfumi so več kot odlični in žal mi je le to da jih nisem že prej naročila!

 

Barbara D.

Z nakupom pri vas sem bila izredno zadovoljna. Prijaznost osebja, hitra in točna dostava. Izdelki prijetni in omamno dišeči.

Imela sem majčkeno smolo, ker niso delovale pumpice, za kar pa seveda ne obsojam vas. Želela sem vas o tem samo opozorit, pa mi je zelo prijazen gospod zagotovil, da v dveh dneh prejmem po pošti nove, čeprav tega nisem zahtevala, niti pričakovala. Tako se je tudi zgodilo. Dobila sem nove pumpice in še majhno darilce. Bila sem prijetno presenečena in seveda tudi vesela.

Hvala vam!

 

Zdenka R.

Sem zelo zadovoljna uporabnica vasih izdelkov. Ze pred narocilom tega paketa, sem pred casom za darilo prejela my spirit parfum, in se prav zato tokrat odlocila za nakup celotnega paketa. Posebej pa sem navdusena nad body milkom.

Komaj cakam,da porabim ta parfum, saj se ze veselim nakupa novega my spirit summer parfuma!

 

Irena P.

Rebeka, super diši, VSE! Celotna kolekcija MySpirit by Rebeka.

Slikica je iz septemberskega dopusta v Dubrovniku, kjer sem dišala najbolj lepo na plaži in to večkrat na dan, čeprav glede na (ne)jakost sonca to ne bi bilo potrebno :)). Na dopustu sem imela s seboj seveda vso kolekcijo, parfumski gel in mleko in parfum MySpirit by Rebeka SUMMER, tako da je moj (tvoj) vonj ostal povsod kjer sem hodila.

Razvajaj nas še naprej.

 

Zdenka R.

Cenim vašo ustvarjalnost,vašo mladostno zagnanost ,inovativnost! Ste prva SLOVENSKA PARFUMARNA,ki nam omogoča,da dišimo po pravih poznanih parfumih. So plod vašega raziskovanja in ustvarjanja. Sem vaša zvesta stranka.od vašega začetka.

Bravo Myspirit!

 

Suzana K.

Draga Rebeka, tudi poletni parfum je za mene unikat. Sem alergična na vse živo, tvoj parfum pa uporabljam brez skrbi. In ta vonj….hvala ti.

 

Mateja B.

Naj povem, da je meni osebno parfum pisan na kožo! Hčerki sta kar hodili za menoj in me spraševali po čem dišim… in na koncertu na Škofljici, ko sem se slikala z vami sem jima odgovorila… po njenem novem parfumu!!

 

Maja R.

Parfum zelo lepo diši, je obstojen in v priročni embalaži. Zasluži najboljšo oceno.

 

Cvetka O.

Že sam vonj parfuma ti pričara pred očmi morje, cvetlice in vonj po sadju … Parfum je božanski.

 

Nina K.

Parfum je fantastičen, božanski, noro dober, meni pisan na kožo, saj iščem nekaj kar bom uporabila na svoji poroki za noro dober in obstojen vonj.

 

Nuša K.

Resnično ima vonj po poletju. Všeč mi je da je brezalergenski in brez barvil, kar me še bolj spodbudi k nakupu. Verjamem, da bo steklenička kmalu prazna 😉

 

Tjaša S.

Moram povedati, da je bombastičen in vsi so me spraševali in se obračali kaj uporabljam, da tako prečudovito diši. 🙂

 

Sara M.

Nov parfum Rebeke Dremelj je fantastičen, ravno tako kot prvi. Je čudovitega poletnega vonja, dolgo obstojen in po ugodni ceni. Vonj parfuma mi zelo ustreza, saj tudi sama vedno izberem takšne vonje, ta poletni še posebej, saj manjka le še poletna oblekca in poletje je tu.

 

Mateja B.

Naj povem da je meni osebno parfum pisan na kozo! Hčerki sta kar hodili za menoj in me spraševali po čem dišim…in na koncertu na Škofljici, ko sem se slikala z vami sem jima odgovorila… po njenem novem parfumu!!

 

Maja R.

Parfum zelo lepo diši, je obstojen in v priročni embalaži. Zasluži najboljšo oceno.

 

Cvetka O.

Meni je vonj parfuma čudovit. Že sam vonj parfuma ti pričara pred očmi morje, cvetlice in vonj po sadju. … Parfum je božanski.

 

Nina K.

Parfum je fantastičen, božanski, noro dober, meni pisan na kožo, saj iščem nekaj kar bom uporabila na svoji poroki za noro dober in obstojen vonj. Zimski vonj oz. prvi parfum mi ni tako všeč, je premočen vonj, čeprav ga moja mama obožuje. Ženski del naše družine pa je nor na ta novi poletni vonj. Vsi ga že imamo. Hvala ti Rebeka za ta prečudovit in noro dober izdelek.

 

Nina Š.

Končno dobila parfum, ki mi odgovarja, nekaj svežega in novega, zelo lepo diši.

 

Nuša K.

Parfumček MySpirit by Rebeka SUMMER zelo lepo diši (obožujem namreč parfume z vonjem vrtnice in orhideje). Resnično ima vonj po poletju. Všeč mi je da je parfum brezalergenski in brez barvil, kar me še bolj spodbudi k nakupu. Verjamem pa, da bo steklenička kmalu prazna 😉

 

Tjaša S.

Moram povedati, da je bombastičen in vsi so me spraševali in se obračali kaj uporabljam, da tako prečudovito diši 🙂

 

Manuela K.

Moram priznati, da si z vonjem tvojega novega parfuma, zadela pravo poletno ekstazo! Všeč mi je ta sladkastni vonj, ki se dolgo obdrži na koži. Še posebej, ker je vonj všeč tudi mojemu partnerju. Bravo Rebeka, vse čestitke!!!!

 

Tamara B.

Naročila sem mleko My Spirit by Rebeka. Res zelo lepo diši in kar je najpomembnejše pri dišavah – diši ure in ure, vonj ne zbledi … Rebeki čestitke za njeno vsestranskost!

 

Jasna K.

Parfum MySpirit by Rebeka izredno diši. Uporabljam gel za tuširanje, mleko za telo in parfum. In sem zelo zadovoljna. Upam pa da se spomnete in naredite mogoče še sanpon za lase.

 

Tamara F.

Hiter in enostaven nakup, predvsem pa vonj, ki me popelje med oblake.

 

Valerija J.

Z Vašimi izdelki sem zelo zadovoljna.