Načini plačila

Na voljo imaš sledeče možnosti:

        –  Plačilo ob prevzemu

        –  Po predračunu (UPN)

        –  Preko PayPal sistema, kjer lahko poleg PayPal plačevanja plačaš tudi s kreditnimi karticami

        –  Z Moneto

        –  Kreditne in Maestro kartice

 

Varno plačevanje

Ne imej strahu. MySpirit varno plačevanje je tu! Naš cilj je zagotoviti varno in udobno spletno nakupovalno izkušnjo. Ob naročilu v spletni trgovini se tvoji podatki prenašajo z uporabo SSL (Secure Sockets Layer) tehnologije, sodobno priznan standard za zagotavljanje varnosti poslovanja na spletu. Naša trgovina uporablja napredno in visoko zaščito GeoTrust TrueBusinessID, ki omogoča bistveno funkcije medsebojne avtentikacije in šifriranje podatkov za varno transakcijo. Ali po domače – v naslovni vrstici brskalnika se bo pojavilo zeleno polje in na desni prikaz ikonce certifikata, ko boš na blagajni in zaključaval/a naročilo.

 

Stroški dostave

Stroški pošiljanja (dostava + pakiranje) so glede na skupno vrednost nakupa razdeljeni v sledeče skupine:

Skupna vrednost nakupa

Stroški pošiljanja

Do vključno 50€

3,5€

Nad 50,00€

brezplačno

Pri poštnini ni nobenih skritih stroškov. Tudi provizijo poštarju plačamo mi!

Stroškov pošiljanja ni pri osebnem prevzemu.

 

Načini dostave

Tvoje naročilo bo poslano z dostavno službo GLS.

Možen je tudi oseben prevzem vsak delovnik do 15h v poslovnih prostorih MySpirit-a na naslovu:

MySpirit

SCC d.o.o.

Blatnica 16

1236 Trzin

 

Čas dostave

Čas dostave je en deloven dan. To pomeni:

        –  DPD/GLS -> naročila oddana na delovni dan do 13h lahko pričakuješ že naslednji delovni dan, ostala naročila pa čez 2 delovna dneva

        –  kakšen dodaten dan si vzamemo za pripravo personaliziranih naročil, tako, da do tebe pridejo popolni. 😉 Parfumčke namreč pripravljajo spretne roke, ki skrbijo, da je vsak detajl na njem brezhiben. Vsak personaliziran parfum je unikatnen izdelek, ki je narejen posebej in izključno po naročilu in željah naročnika.

 

Vračilo izdelkov

Izdelek lahko vrneš le v kolikor je še neuporabljen, nepoškodovan, v nespremenjeni količini in v originalni embalaži. Da to storiš nas moraš v roku 14-ih dni od prevzema naročenih izdelkov kontaktni na naš elektronski naslov trgovina@myspirit.si. Pri tem ti ni potrebno navesti razloga za takšno odločitev. Nato imaš še 30 dni, da nam kupljene izdelke vrneš. Ko prejmemo vrnjene izdelke in nanje nimamo pripomb, ti v roku največ 10 delovnih dni vrnemo kupnino. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od naročila, je neposredni strošek vračila blaga.