Znani obrazi o kolekciji by Rebeka

Nuška Drašček

Nuška Drašček

Zadiši po toplih poletnih večerih

“Vonj mi je zelo všeč. Zdi se mi, da lepo nadgrajuje oz. nadaljuje zgodbo MySpirit; prav zadiši po toplih poletnih večerih, malo slajše, a vseeno sveže! Krema je pa sploh zadetek v polno – lepo se nanaša, ni premastna in je ravno prav velika, da je lahko vedno pri roki.”

Daša Podžaj

Daša Podržaj

Po mojem okusu

“Parfum My Spirit by Rebeka Summer je popolnoma po mojem okusu, saj imam izredno rada sladke vonje. Zdi se mi perfektna izbira za poletje, poleg tega pa je dišava tudi zelo močna in obstojna, tako da že majhna količina zadošča za to, da lepo dišim cel dan. Tudi parfumirana krema za sončenje je odlična in jo redno uporabljam na plaži. Zaščitni faktor 25 je dovolj visok za dobro zaščito kože, vonj kreme pa je enostavno omamen. Toplo priporočam oba izdelka vsem damam, ki rade lepo dišijo ob vsaki priložnosti.”

Manca Špik

Manca Špik

Poletna začimba

“Parfum je poletno osvežujoč. Opazila sem, da je Rebeka pri drugem parfumu vlekla rdečo nit prvega parfuma. Njen poletni ima neko začimbo prvega, a bi lahko rekla, da gre tokrat za ‘poletno začimbo’. Zdi se mi izvirno, da je Rebeka izdala tudi parfumsko kremo za sončenje, ki je odišavljena z njenim novim parfumom in ima precej visok zaščitni faktor. Sama rada uporabljam visok zaščitni faktor, krema pa je tudi dobro mazljiva. “

Alenka Gotar

Alenka Gotar

Navdušena mamica

“Rebeki sem najbolj hvaležna, da me je rešila pred poletnim nakupovanjem in mi podarila parfum in kremo za sončenje, nad katero sem res navdušena mamica. Super se maže, enkratna je!”

Nuša Derenda

Nuša Derenda

Popolna za na plažo

“Sicer nisem pristaš sladkih vonjev, ampak mi je nov Rebekin parfum všeč, ker ima res tak poletni vonj, tako, da ga bom uporabljala. Tudi njena krema za sončenje zelo prijetno diši, je lepo mazljiva in se hitro vpija v kožo, kar mi je zelo pomembno. Skratka, popolna za na plažo!”

Lorella Flego

Lorella Flego

Poletna začimba

“Zelo prijetna dišava, ki močno prikliče v spomin poletje in nedvomno tudi Rebekino pozitivno energijo, za katero menim, da je preprosto nalezljiva. Sveža in hkrati seksi nota poskrbi, da je parfum ženstven in primeren za vse priložnosti. Toplo priporočam!”

Alya

Alja

“Je poseben, edinstven in karakteren. Ko se prvič naparfumiraš dobiš občutek, da gre za nežen lahkoten vonj, a se ta kaj kmalu spremeni v karakternega in nekaj drugačnega, slajšega.”

Blaž Slanič

Blaž, F˛B Acrobatics

“Spominja me na vroče poletne dni preživete ob morju, mirne večerne sprehode ob obali, šumenje morja.
Izjemno me navdušuje njegov slogan, govori o nekakšni prostosti, o življenju brez meja in dneh brez stresa. Idila!”

Barbara Žerjav

Barbara Žerjav - Donačka

“Parfum MySpirit by Rebeka SUMMER diši po poletju in igrivosti, zato bi mu dala slogan POLETJE V SRCU.”

Jerneja Podbevšek Zhembrovskyy

Modna oblikovalka Jerneja Podbevšek Zhembrovskyy

“MySpirit by Rebeka SUMMER me spomni na sveže poletne dni v Toskani, kjer nosnice vsake toliko podraži mamljiv vonj citrusov.”

Natalija Verboten

Natalija Verboten

“Vonj se mi zdi fantastičen, poleten, energičen, vabljiv, barvit, zapeljiv, zgovoren, sexy,… točno tak, kot je Rebeka.”