Postopek nakupa:

– izberi izdelke in jih dodaj v košarico z gumbom »Dodaj v košarico«

– s klikom na gumb »Na blagajno« dobiš pregled nad vsebino košarice

– v košarici vneseš kupon za popust ali darilni bon če ga imaš.

– če želiš koristiti ali pridobiti točke zvestobe se lahko prijaviš s klikom na gumb “Prijava” oz. se registriraš tako da obkljukaš “Ustvari nov račun”.

– vnesi vse zahtevane podatke o naročniku, dostavi in plačilu. V komentar lahko vpišeš posebne želje ali vprašanja. S klikom na gumb »Kupi sedaj« bo naročilo zaključeno

– In mi že začnemo s pripravo dišečega paketka, da bo čim prej prispel v tvoje roke.

 

Brezplačna Poštnina

Naročiš in dobiš! Prav vsak dan Brezplačna poštnina za vse nakupe nad 50,00€.

Sicer pa lahko izbiraš med osebnim prevzemom in dostavno službo GLS.

 

Brezplačni Vzorci

Vsi imamo radi brezplačne stvari. Tudi mi! Zato ti ponujamo možnost, da si izbereš svoj brezplačni vzorček parfuma, ki ti ga pošljemo domov. Prav tako ti brezplačen vzorček priložimo v paketek, če nam v Komentar zapišeš kaj si želiš poizkusiti. Simpl ane?

 

Ponudbe in Kode za popust

Svojo kodo za popust vnesi v košarici v okence Imaš kodo? in pritisni gumb »Unovči kupon«. Uporabiš lahko  eno ali več kod na nakup.

Pozorno preberi podrobne informacije, ki si jih prejel/a s kodo (kaj koda prinese, do kdaj velja…).

Ustvari svoj račun in se pridruži MySpirit družini. S tem dobiš dostop do dodatnih akcijskih ponudb, kod za popust in še marsikaj. Pridruži se nam tukaj.

 

Darilni boni

Darilni bon je posebna oblika popusta kjer se ti za vrednost bona, zmanjša skupni znesek nakupa v košarici. Neuporabljen znesek bona lahko vnovčite kasneje pri naslednjem nakupu. Kodo bona vpišeš v košarici v okence Darilni bon in klikneš gumb ‘Unovči’.

 

Dostava

Stroški pošiljanja (dostava + pakiranje) so glede na skupno vrednost nakupa razdeljeni v sledeče skupine:

 

Skupna vrednost nakupa

Stroški pošiljanja

Do vključno 50€

3,5€

Nad 50,00€

brezplačno

 

Pri poštnini ni prav nobenih skritih stroškov. Tudi provizijo poštarju plačamo mi!

Stroškov pošiljanja ni pri osebnem prevzemu.

 

Plačilo

Na voljo imaš sledeče možnosti:

        –  Plačilo ob prevzemu

        –  Po predračunu (UPN)

        –  Preko PayPal sistema, kjer lahko poleg PayPal plačevanja plačaš tudi s kreditnimi karticami

        –  Z Valu

        –  Kreditne in Maestro kartice

 

Točke zvestobe

Točke zvestobe lahko pridobiš pri vsakem nakupu. Edini pogoj je, da si prijavljen/a. Sicer sistem ne more dodeliti točk uporabniku. 0,05€ je 1 točka zvestobe. Vse pridobljene točke zvestobe lahko pokoristiš pri naslednjem nakupu. Koriščenje točk se izvede avtomatsko. Točke zvestobe ti lahko dodeli tudi ekipa MySpirit.

 

Zagotovilo varnega nakupa

Ne imej strahu. MySpirit varno plačevanje je tu! Naš cilj je zagotoviti varno in udobno spletno nakupovalno izkušnjo. Ob naročilu v spletni trgovini se tvoji podatki prenašajo z uporabo SSL (Secure Sockets Layer) tehnologije, sodobno priznan standard za zagotavljanje varnosti poslovanja na spletu. Naša trgovina uporablja napredno in visoko zaščito Comoo Essentials, ki omogoča bistveno funkcije medsebojne avtentikacije in šifriranje podatkov za varno transakcijo. Ali po domače – v naslovni vrstici brskalnika se bo pojavilo zeleno polje in na desni prikaz ikonce certifikata, ko boš na blagajni in zaključaval/a naročilo.

 

Povzetek naročila

Povzetek naročila je zadnji korak v procesu naročanja. S tem boš prejel/a potrditveno elektronsko pošto, ki vsebuje povzetek naročila. Ko je tvoje naročilo oddano, prejmeš dodatno elektronsko pošto s potrditvijo, da je paket odposlan.

 

Preklic Nakupa

Naročilo lahko spremeniš ali storniraš v roku pol ure od oddanega naročila. Enostavno pokliči ali pa nam piši na trgovina@myspirit.si in z veseljem ti bomo ustregli.