MySpiritfesto

Verjamemo v preproste & čudovite lepotne nasvete, v zapeljive ljubezenske napoje, uspešne trike in v kapljice, ki povedo več kot 1000 besed. Verjamemo, da je nasmeh najlepši dodatek, ki si ga lahko nadaneš. Verjamemo v to, da če ti ne uspe vedno poskušaj znova in znova – če ti ne uspe v prvo ali drugo, nanesi drug parfum. Ta zapeljivec te bo popeljal povsod, in če ne moreš biti dober/ra, bodi čudovit/-a! Verjamemo, da je PARFUM najboljše razvajanje na svetu.

MySpirit naj bo tvoje razvajanje, s katerim boš sijal/a!

Moja zaobljuba tebi!

Poleg najboljših izdelkov, novosti, čudovitih daril in presenečenj, ti obljubljam, da si bomo zate vedno vzeli čas in ti prisluhnili, da bodo vsebine sveže in zanimive in da boš z nami nedvomno najlepše dišal/a!

Klikni na spodnje ikone in poglej kaj vse ti obljubljamo in za čim 100% stojimo:

Če naročiš dišeči paketek z dostavno službo GLS do 13h, bo pri tebi že naslednji dan (velja ob delavnikih). Vsekakor pa se bomo potrudili paketek odposlati po pošti še isti dan, tudi, če naročilo prejmemo kasneje.

Če boš slučajno plačal/a s plačilom po predračunu se lahko zgodi, da ti bomo paketek poslali en dan kasneje zaradi čakanja na bančna nakazila.

Se ti pa že vnaprej opravičujemo, če kdaj paket ne bo pri tebi naslednji dan. Za kar so lahko krive višje sile: poštar založi paket, kurir ima preveliko gnečo in pozabi dostaviti paket še isti dan ali pa je v naši pisarni kdaj toliko naročil, da jih enostavno ne uspemo obdelati.

Če naročiš izdelke v skupni vrednosti nad 50,00€, ti stroške poštnine časti MySpirit, pri nakupu od 0€ do vključno 50,00€ pa je strošek poštnine 3,50€. Skritih stroškov ni! Tudi poštarju ne boš plačal/a nobene dodatne provizije – ta strošek krijemo mi.

Popolnoma se zavedamo občutka, ki te spreletava ‘Ali lahko zaupam nakupu preko spleta?’. Vemo, da cena in kvaliteta nista edini faktor, zato želimo izpostaviti zaupanje, ki se nam zdi najpomembnejše.

Šli smo korak naprej, da ti dokažemo, da smo drugačni od ostalih. Sodelovali smo v največjem slovenskem raziskovalnem projektu na področju spletne prodaje – Spletni trgovec leta. V sklopu projekta potekajo zahtevne analize spletne trgovine in pregled realnih mnenj in želja uporabnikov. Na podlagi kazalnikov smo si uspešno pridobili priznanje za spletno odličnost – STL Zanesljivi trgovec.

Naša ekipa ti je vedno na voljo na telefonski številki 031 645 700 ali preko e-maila trgovina@myspirit.si, da ti pomaga pri morebitnih vprašanjih in ti prijazno svetuje. Zate se trudimo in te cenimo!

Kdo se bo javil na telefon, ko nas pokličeš, kdo ti odgovarja na e-maile in FB sporočilca, kdo skrbi za kvaliteto izdelkov, kdo stoji za blagovno znamko…?

Ker se ti želimo tudi osebno predstaviti, nas lahko spoznaš TUKAJ>>

Za parfumerijo si verjetno že slišal/a, za parfumarno pa zagotovo manj, saj je vse do zdaj pri nas še nisi srečal/a. Če je parfumerija prodajalna parfumov, je parfumarna njihova tovarna.

S ponosom predstavljamo prvo in edino slovensko parfumarno – MySpirit. Vsa proizvodnja poteka tukaj, v Sloveniji. In zakaj smo najboljši? Hehe 🙂 Zato ker smo lahko del vsakega koraka nastanka parfuma:

  • Formulacija (v sodelovanju s priznanimi francoskimi parfumarji)
  • Izbira najboljših vhodnih surovin (dišav, eteričnih olj, alkohola najvišje kvalitete)
  • Maceracija in postopek proizvodnje (parfum ne pomeni le mešanje vseh surovin ampak delikaten postopek maceracije, hlajenja, filtriranja in drugih postopkov)
  • Polnjenje
  • Etiketiranje
  • Hranjenje v primernem prostoru in v aluminijasti embalaži (vsi ti posegi ustvarijo idealne pogoje za ohranitev kvalitete parfuma)

Več o razlikah med parfumerijo in parfumarno si preberi TUKAJ.

In kdo za vse to skrbi? Naš kemik Miha. Strokovnjak s področja kemijske in kozmetične zakonodaje, parfumer, šarmer in še kaj.

SPOZNAJ EKIPO MYSPIRIT >>

Šli smo vse do vrha in se maksimalno potrudili – več kot 20 letna tradicija na področju kozmetike in kemije, lastno znanje, sodelovanje z najboljšimi s področja parfumeristike, nadzor izdelave vhodnih surovin, zahteve po najboljši kvaliteti, testiranja, slovenska proizvodnja (dobra proizvodna praksa GMP)… Rezultati? Pravi parfumi MySpirit.

Luksuz v steklenički, ki je dostopen vsakomur. Le redkokateri se lahko pohvali, da nosi pravi parfum. Koncentracija dišave v MySpirit parfumih dosega okoli 13% do 17%. Vsi viri, ki navajajo višje koncentracije (tudi do 50%) so ponavadi zavajajoči. Visoke koncentracije parfuma so po evropski zakonodaji nedovoljene, saj pogosto izzovejo alergijske reakcije na koži in draženje sluznice. Močnejše dišave srečamo le v deželah Orienta (severne Afrike in jugozahodne Azije).

Več o koncentraciji si preberi TUKAJ.

MySpirit parfumi  niso in nikoli ne bodo testirani na ljubkih bitjih, s katerimi delimo ta planet. To je naša 100% zaobljuba, saj obožujemo živali, ki naj uživajo v svojem poslanstvu. To potrjujeta tudi naša ambasadorja Sultan & Johnny.

V kolikor imaš tudi ti kakšno slikco svojega štirinožnega prijatelja z MySpirit izdelki, nam jo posreduj na trgovina@myspirit.si.

 

Parfumi so shranjeni v aluminijastih stekleničkah švicarske kakovosti.

 Stekleničke so izdelane v skladu z najnovejšimi tehničnimi standardi, evropskimi predpisi in normami.

 Prednosti :

  • So praktične, saj ‘smuknejo’ v vsako torbico,
  • ‘fly safe’ – primerne velikosti (15, 30 in 50 ml) za na letalo,
  • lahke, nelomljive in hkrati elegantne,
  • to niso točeni parfumi, saj je pršilnik nepredušno zaprt, s čimer se ohranja kakovost parfumske dišavne  note.

  Več o aluminkah si preberi TUKAJ.

Znanje o parfumeristiki je zelo specifično in le redko kdo razume celotno področje o parfumih. Če želiš res razumeti parfum, njegovo sestavo, pravilno formulacijo in proizvodnjo… Ni dovolj zgolj teorija ampak tudi praksa. Tukaj v MySpirit-u smo se izobraževali tako v Parizu kot v Grassu – prestolnici parfumov. Do potankosti razumemo vsako dišavno noto, vemo kje dobiti surovine najvišje kvalitete in vse skupaj seveda še pravilno proizvesti.

Kako bi lahko bilo s takšnim imenom kot je naše, nakupovanje kaj drugega kot čudovito? V tvojem duhu, seveda! Popolnoma po tvoje, brez strahu, enostavno, zaupanja vredno, navdihujoče, dišeče in ustvarjalno.

Nakup je povsem preprost: način plačila preprosto izbereš v procesu nakupa v spletni trgovini. Imaš več možnosti: poštar ti na tvoj naslov prinese dišeči paketek, ti pa mu na licu mesta plačaš z gotovino (če te takrat ni doma, paketek dvigneš na pošti ob sočasnem plačilu in z listkom, ki ti ga bo pustil v nabiralniku); plačilo lahko opraviš tudi po predračunu ali preko PayPal-a. Vsa plačila in ostali podatki so varni, saj uporabljamo visoko zaščito za zagotavljanje varnosti poslovanja na spletu – Comodo Essential in SSL tehnologijo.