Poletje je čas visokih temperatur in včasih je dovolj že nekaj male “spodbude”, nekajsekundnega trika ali osvežilnega prša, ki nam popravi razpoloženje, nas osveži, pomiri, motivira, ohladi, … Dišave lahko močno vplivajo na naša čustva in nam s to čudovito lastnostjo pomagajo izboljšati razpoloženje. S tem namenom smo v novi kolekciji MySpirit by Rebeka ustvarili nov parfum Only, ki je namenjen osvežitvi, sprostitvi vseh čutov. 

Za sprostitev na “prvi stik”

Za to, da nas nov parfum Only sprosti in vpliva na naše čute že takoj po nanosu, poskrbijo vrhnje note parfuma, ki vsebujejo bergamotko. Vdihovanje eteričnega olja bergamotke namreč pomaga pri zmanjšanju količine kortizola, stresnega hormona. Za nekaj pridiha eksotike poskrbi rumenkasta smola tropskega drevesa Elemi, ki lahko zraste kar do 30 metrov in izvira s Filipinov. Ta se lepo dopolnjuje z bergamotko in prav tako poskrbi za dih svežine. V prvih minutah po nanosu parfuma, s svojim vonjem telo in um sprosti vse napetosti, nas pripravi na vroč poletni dan ali po napornem, zaradi sonca ogretem telesu, pripravi na sproščujoče, nežne trenutke poletnega večera. V trenutkih, ko smo napeti, vznemirjeni, nas bo na prvi “prš” oz. stik tako pomiril nov MySpirit parfum iz nove kolekcije MySpirit by Rebeka. 

Za poživitev in regeneracijo

Srednje note čistega parfuma, ki so srce dišave, poskrbijo za dodatno sprostitev, saj je sivka poznana kot antistresni “pomagač”, njen sladek vonj sprosti vse čute,  v srcu parfuma Only pa najdemo tudi žajbelj, liste vijolice, cvet pomarančevca, jasmin … Ti opojni vonji bodo na koži dajali občutek upočasnitve več ur po nanosu parfuma. 

Za dlje časa trajajoče pozitivno razpoloženje 

Mošusne note nato na koži ostanejo najdlje, saj dišava belega mošusa podaljša trajanje parfuma in poskrbi za dlje časa trajajoče pozitivno razpoloženje in sproščene ure še dolgo po nanosu dišave Only. 

Nov parfum iz kolekcije MySpirit by Rebeka na voljo v 50ml aluminki, pakirani v lični škatlici.

Čisti parfum Only, ki osveži vse čute, je na voljo tudi v priročni 15ml embalaži, ki je kot nalašč za v torbico,
na pot, potovanja, ali le kot ljubko darilce, pakirano v priročni škatlici
.

Ko potrebujete samo (only) en ali dva prša in pripravljeni ste na nov dan ali trenutke sprostitve le zase – s parfumom Only iz nove kolekcije MySpirit by Rebeka.