Škorpijoni in škorpijonke, čas je, da prisluhnete svojemu nebesnemu znamenju in si izberete takšnega, ki se ujema z vašim znamenjem! Zagotovo bo ljubezen na prvi “špric”.

Škorpijon
23.10. – 21.11.

Element: voda
Simbol: škorpijon
Prednosti: pogum, strast, pravi prijatelj
Slabosti: nezaupljivost, ljubosumnost, skrivnostnost
Radi: ste korektni, resnični in pridobivate prijatelje
Sovražite: pasivne in netaktne ljudi, nepoštenost.

Nasvet: ker ste vodno znamenje, ni za vas nič bolj primernega kot izbrati svež parfum, ki spomni na morje in osvežitev. Z njim vam bo lažje premagovati tudi dnevne izzive, saj vas bo harmoniziral. Upoštevajte svoje vodilo glede izbire parfuma in tudi v jeseni izberite sveže.

Ženski parfum, ki ga izberi to jesen: 

Voda je vaš element, zato jo v svojem življenju potrebujete. Vsaj spomine in vonje po njej. Zakaj ne bi tudi jeseni nosili svežo dišavo, ki vas bo spomnila na sproščene poletne trenutke nekje ob morju in vas vsaj z mislimi odpeljala na lepše? Naraven vonj parfuma tipa Giorgio Armani ‐ Acqua di Gioia, vam bo to jesen povrnil energijo in začutili boste, da bo vse v vašem življenju bolj v ravnovesju. Idealen parfum za stresne dni – za harmonične in močne škorpijonke!

 

>> PREBRSKAJTE ŠE PO OSTALIH SVEŽIH ŽENSKIH MYSPIRIT PARFUMIH, idealnih za škorpijonke

Moški parfum, ki ga izberi to jesen: 

Škorpijoni ste dobri prijatelji – lojalni in zabavni in radi imate nove pustolovščine. Za dvig energije in nove uspehe, boste potrebovali malce svežine, ki vas bo predvsem spodbudila na turobno jesensko jutro, ali speče jesenske popoldneve, ko potrebujemo več moči za dnevne obveznosti. V tip parfuma Emporio Armani – Diamonds for Men nežne citruse, kot sta limona in grenivka, dopolnjujejo bergamotka, mogočna cedra in lesne arome, ter ščepec rdečega popra in pačulija. Idealne dišave za ta čas, ki ogrejejo vse čute!

 

>> PREBRSKAJTE ŠE PO OSTALIH SVEŽIH MOŠKIH MYSPIRIT PARFUMIH, idealnih za škorpijone