Kmalu prihaja poseben dan – materinski dan in prav je, da svoji mami namenite posebno sporočilo – darilo.

Za obdarovanje po ugodnih cenah (tudi do -50%) imate kar nekaj možnosti in GRATIS voščilnico pri vsakem nakupu. Kar morate storiti je, da opravite nakup poljubnega izdelka in voščilnico z brezčasnim verzom Toneta Pavčka, vam priložimo brezplačno.

Povejte ji s parfumom 

Svoji dragi mami poklonite poljuben parfum, na njem pa posebno sporočilo “Najboljša mama na svetu”, in ji na izviren način sporočite, da je za vas posebna in neponovljiva oseba. Zaradi parfuma bo sporočilo še bolj doseglo svoj namen in mama se ga bo spominjala še dolgo!

Osrečite z nakitom, ki bo zadišal

Mame med svoje najljubše stvari, s katerimi se malce razvajajo, zagotovo med prvimi štejejo parfum in nakit.  Združite 2 najljubši ideji za darilo in ga podarite v enem: nakit in parfum oz. parfumsko verižico. Kaj boljšega kot to, da bo lahko nosila nakit, iz katerega bo zadišal njen novi parfum.

Popoln paket le zanjo

Mamo lahko osrečite tudi s paketom 3v1 s posebnim posvetilom, ki vsebuje parfum, parfumsko mleko in gel za tuširanje MySpirit by Rebeka.

Iščete odlično darilo le za 10-12,90 €?

Če iščete ugodno, a še vedno prelepo darilce, mami poklonite  parfumsko mleko ali parfumski gel za tuširanje in izkoristite možnost prejetja tudi brezplačnega unikatnega voščila. Odlična ideja za ugodno, dišeče in prelepo darilo s posvetilom!