Za parfumerijo ste verjetno že vsi slišali, za parfumarno pa zagotovo malo manj, saj je vse do zdaj pri nas še niste srečali. Obstajajo ogromne razlike …

Klasična parfumerija, v katero vstopimo z mestne ulice, ali v nakupovalnem središču, deluje tako, da parfume preko dobavitelja oziroma posrednika kupi ceneje, nato pa jih na trgu dražje prodaja potrošnikom. S tem namenom so cene občutno višje (saj mora steklenička parfuma prepotovati pot od proizvajalca do naročnika in naprej do posrednikov, vsak pa mora pri tem nekaj zaslužiti) – tako dobimo tisti lažen občutek, da so parfumi v parfumerji boljši kot drugje. Želite za isto ceno enako ali celo več?

Tovarna parfumov – parfumarna

Če je parfumerija prodajalna parfumov, je parfumarna njihova tovarna. Kar je za kupce dobro, je novica, da smo, ko kupujemo parfum, bližje njegovemu izvoru in tako vmes ni posrednikov, ampak v vrsti za nakup stojimo točno in izključno le za naročnikom oz. proizvajalcem. Tu bomo naleteli tudi na nižje cene, saj cena parfuma ni odvisna od marž naročnikov in posrednikov, ampak je parfum na trgu ponujen direktno v roke uporabnikov.

Pozdravljeni v MySpirit parfumarni!

V MySpirit parfumarni vas pozdravljamo proizvajalci parfumov, za proizvodnjo pa smo se odločili, da bo potekala kar v Sloveniji. Če bi pokukali v našo parfumarno, bi videli, kako poteka celoten proces formulacije, maceracije, polnjenja, etiketiranja… Odgovorni imajo nad proizvodnjo popolno kontrolo od začetka do konca, če bi bila ta drugje, pa tako stroga kontrola ne bi bila mogoča. Pri proizvodnji parfumov izbiramo najboljše vhodne surovine. Zakaj? Zaradi enega samega razloga: pred nastopom na trg smo preverili ‘konkurenco’ in ugotovili kvaliteto njihovih izdelkov. Odločili smo se za korak višje in vam ponujamo najvišjo možno kvaliteto. Najpomembnejše nam je zagotavljanje kakovosti izdelanih parfumov – od te ne odstopamo od prvega dneva proizvodnje dalje.

 

Kako verjeti, da bo kupljeni parfum, ki se ne nahaja v originalni embalaži, enak tistemu na policah parfumerij? Imamo 4 dobre razloge, da nam zaupate:

  • zato, ker želimo, da bi parfumi lepšali življenje vsem, ki si tega želite.
  • Vse sestavine, ki so proizvedene v skladu s standardom ISO 9001, uvažamo iz Francije, zibelke najboljših parfumov.
  • MySpirit parfumi niso dragi, ker smo se odločili, da najdražji del cene parfuma izpustimo. Ne bomo najemali dragih modelov in snemali dragih reklam, tudi embalaža ni draga. Naše aluminijaste stekleničke so elegantne, praktične in opravljajo svojo funkcijo: parfum je shranjen v temi, notranja površina je oplaščena, steklenička je zelo lahka in se ne more razbiti, pršilnik je nepredušno zaprt, s čimer se ohranja kakovost parfumske note. Stekleničke so “fly safe”, kar pomeni, da jih lahko brez strahu vzamete s seboj na letalo. Parfumi so hranjeni v stekleničkah treh različnih velikosti, priročnih za vsako torbico.
  • Da vam lahko zagotovimo res ugodno ceno za vrhunsko kakovost, parfume izdelujemo sami.