Akcija!

Atropasept razkužilo + krema za roke, 50 mL

RA001

5,90

Najnižja cena zadnjih 30 dni: 5,90.

Na zalogi

Šifra: MSKORA002 Kategoriji:

Opis

NOVO! ATROPASEPT RAZKUŽILO ZA ROKE

Higiena rok je osnova za zaščito sebe, bližnjih in za preprečevanje širjenja nalezljive bolezni. Če na razpolago ni vode in mila, je najhitrejša in najučinkovitejša metoda razkuževanje rok.

ATROPASEPT za učinkovito dezinfekcijo vaših rok

Atropasept razkužilo za roke je antibakterijsko sredstvo za učinkovito dezinfekcijo vaših rok. Izdelek učinkovito deluje na viruse z ovojnico, med katere spadajo tudi vsi člani družine koronavirusov in virusov influence (gripa).

Atropasept razkužilo za roke vsebuje aktivno snov etanol – 71g/100g.

Atropasept razkužilo za roke se hitro suši in ne pušča mastnih madežev. Dobite ga v super ekonomični in praktični embalaži. Aluminka je lahka in nelomljiva, priročna za v torbico ali žep. Tako imate razkužilo vedno pri roki, da poskrbite za varnost in zaščito sebe in svojih bližnjih.

NAVODILA ZA UPORABO IN DOZIRANJE:

Razpršite na roke ali površine in pustite, da se posuši. Paziti je potrebno, da ne pride v stik s sluznico ali očmi. Dezinfekcijsko sredstvo uporabljajte po potrebi. Ob ponovni kontaminaciji ali stiku s kontaminirano površino je potrebna ponovna dezinfekcija rok. Uporablja se lahko tudi pri vrezninah.

+ KREMA ZA ROKE

 

Volumen: 50 mL

Sestavine

Etanol 71g/100g