MySpirit by Rebeka SUMMER – 15 mL

Parfum W025

24,90

Na zalogi

Šifra: MSPAW02515 Kategorije:

Opis

MySpirit by Rebeka SUMMER 15 ml je nov, svež poletni parfum, ki odraža brezskrbne poletne dni in bo spomnil na občutek poletja, ki ga nosimo v srcu, zato je primeren tudi za vse dni v letu. Prav tako je parfum brezalergenski, kar pomeni, da ne vsebuje alergenov, umetnih barvil in parabenov, zato je primeren tudi za tiste z občutljivejšo kožo, zaradi teh lastnosti pa odličen na vroč poletni dan, saj ne bo izzval nobenih alergičnih reakcij.

Parfum spada v skupino citrusno-cvetnih dišav. Vroče poletje bodo osvežili citrusi in sladko-kisel liči, romantično zapeljala pa vonja vrtnice in orhideje. Eksotičen pridih vroče skrivnostne poletne noči, v parfumu MySpirit by Rebeka SUMMER 15 ml pričara eterično olje lesa pačulija, za občutek udobja v svoji koži pa poskrbi sadni plašč hruške in sladkih pralinejev. Eterično olje pačulija so včasih poznali tudi kot olje sreče, saj deluje kot antidepresiv, pomirja in odpravlja stres. Je tudi močan afrodiziak. Že od 18. stoletja dalje je visoko cenjen in se uporablja v najkvalitetnejših parfumih. Tudi v poletni različici parfuma MySpirit by Rebeka, najdemo opojni jasmin, ki je poznan kot kralj noči, okrepi samopodobo in ogreje čustva.

Še zanimivost: Ker parfum MySpirit by Rebeka SUMMER 15 ml vsebuje citruse in pačuli, bo poleti tudi odlična, koži prijazna (je brezalergenski) in hkrati dišeča pomoč proti nadležnim pikom insektov.

Parfum je primeren za uporabo v energičnem dnevu, ali na topel poletni večer.

Po vsakem dežju posije sonce. Za poletje v srcu, vsak dan v letu!

Celotno kolekcijo parfumov in drugih parfumskih izdelkov vseh kolekcij MySpirit by Rebeka najdeš tukaj.

Želiš izvedeti več o naših parfumih? Obišči MySpirit “šolo parfumov“. Za akcije in nagradne igre spremljaj MySpirit – Prva slovenska parfumarna.

 

KARAKTERISTIKE PARFUMA
Ime MySpirit by Rebeka SUMMER
Tip izdelka Čisti parfum
Spol Ž
Volumen 15
Embalaža Aluminka v škatlici
Intenzivnost 4 / 5
Dišavna skupina Citrusno cvetna
Tip vonja Sladek
Koncentracija 15%
Obstojnost 12 do 24 ur
Kolekcija MySpirit by Rebeka SUMMER
Blagovna znamka MySpirit
Izvor / poreklo esence Francija
Proizvedeno v Slovenija
Rok uporabe 36 mesecev po odprtju

Dodatne informacije

Intenzivnost

Količina

Tip vonja

,

Sestavine

Alcohol denat., Parfum, Aqua