Koncentracija esence

MySpirit ti ponuja le prave parfume in nikakor ne dišavnih produktov z nizkimi vsebnostmi dišavnih sestavin!

Za lažje razumevanje podajamo spodnjo razlago koncentracije dišav:

Parfumski ekstrakt: Le-ta je med vsemi dišavnimi produkti najmočnejši. V prodaji se le redko pojavlja, ker je parfumski izdelek izjemno močan in tudi med najdažjimi. Vsebnost dišavnih sestavin je od 20% naprej in tam nekje do dobrih 30%. Koncentracije so lahko tudi večje ob prilagoditvi alergenov v sestavinah.

Parfum: Izjemno obstojen parfum. Zato da dišite ves dan in preostanek večera ter še dolgo potem, zadostuje le en samcat nanos. Dišal/a boš od 8-16h ali tudi več. Vsebuje od 11 do 20 % dišavnih sestavin! Zaradi slednjega je pravi parfum v prodajnem asortimanu dišavnih produktov med dražji in predstavlja luksuzno dobrino. S parfumi MySpirit je prav ta luksuz sedaj vedno dosegljiv.

Parfumska vodica: Traja glede na obstojnost razmeroma daljši čas, ki pa ga moramo v odvisnosti od naših potreb podaljševati z večkratnim nanosom. Običajno se jo uporablja za dnevno uporabo. Parfumska vodica vsebuje od 7 do 10 % dišavnih sestavin. Slednja je najbolj popularna med predstavnicami ženskega spola. Dišala boš od 4-8h.

Toaletna vodica: Spada med šibkejše in manj obstojne dišave, zato je primerna predvsem za večerno uporabo. Toaletna vodica vsebuje od 4 do 8 % dišavnih sestavin. V večini primerov zasledimo v obliki moških dišavnih produktov. Dišal boš od 2-4h.

Kolonjska vodica: Slednja je glede na jakost dišave najmanj intenzivna in obstojna, saj vsebuje le od 3 do 5 % dišavnih sestavin. Vonj po kolonjski vodici bo trajal do 2h.

Sedaj veš 🙂 MySpirit parfumi so le pravi parfumi. Visoka kvaliteta ampak 80% nižja cena kot dražje blagovne znamke, ki so po večini toaletne vodice. Z nami dišiš enako dobro ali celo boljše.

Poceni parfumi + visoka kvaliteta + proizvedeno v Sloveniji + 100% garancija zadovoljstva = MySpirit parfumarna

Vsi MySpirit parfumi so pravi parfumi z vsebnostjo esence od 11%-17%. Spodaj pa lahko preveriš kateri parfumi so po intenziteti tudi najmočnejši.